Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Nintendo Switch το Shadowgun Legends

*
Όπως ανακοίνωσε η Madfinger Games το mobile first-person shooter Shadowgun Legends πρόκειται να κυκλοφορήσει και για το Nintendo Switch. Το παιχνίδι είναι ήδη διαθέσιμο για συσκευές iOS και Android και παρά τη "φορητή" φύση του, προσφέρει πολλά διαφορετικά gameplay modes. Μεταξύ αυτών ένα story mode και τη δυνατότητα είτε για co-op είτε για PvP με άλλους παίκτες. Επιπλέον υπάρχει hub όπου οι παίκτες συναθροίζονται, δημιουργούν παρέες και πραγματοποιείται το matchmaking. Όμως το Shadowgun Legends περιέχει και στοιχεία RPG. Υπάρχουν πολλά collectibles, σχεδόν 500 όπλα και περίπου 1000 αντικείμενα για την αμυντική θωράκιση των παικτών. Όπως συμβαίνει και στο Destiny, τα πιο σπάνια αντικείμενα είναι διαθέσιμα μόνο κατόπιν της ολοκλήρωσης συγκεκριμένων raids, οπότε οι κυνηγοί θησαυρών, καλό θα είναι να ξεκινήσουν εντατική προπόνηση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*